Eura Mobil I635LS (uit 2000)

Na het debacle van de vorige Eura Mobil zijn wij erg voorzichtig met het kopen van een andere camper. We gaan een paar keer bij Tielen campers kijken, die ons zo goed hebben geholpen bij de problemen van de vorige camper. We zien daar onze huidige camper staan, maar er zijn nog wat twijfels en de prijs is boven ons budget. We gaan verder kijken maar het blijft toch kriebelen. In december 2006 (na enkele maanden zonder camper te hebben gezeten) gaan we toch weer naar Tielen campers toe en de camper staat er nog steeds. We kunnen een leuke prijs maken en net voor de kerst worden we eigenaar van deze mooie camper.

Wij gaan gelijk een week later met de camper op stap en komen algauw er achter dat er wat aanpassingen moeten worden gedaan, zoals een tweede gasfles. Deze laten we nog in de kerstvakantie erbij plaatsen zodat we ruim in het gas zitten.
In de loop van de jaren wordt er steeds meer aan de camper gedaan zodat we steeds langer vrij kunnen staan. We hebben nu (december 2013) 3 zonnepanelen op het dak, 2 huishoudaccu’s van elk 165 amp, een gasgenerator bij ons, een compressor koelkast, een betere/snellere accu lader, een omvormer, de gasflessen zijn vervangen voor lichtgewicht flessen, de voorkant is in de xcote gezet, we hebben een dak ventilator in laten bouwen, een fietsendrager op de trekhaak, een buitendouche aansluiting, een buiten gas aansluiting, nieuwe bekleding en binnen is alles voorzien van led verlichting.

We gaan nu het hele jaar met de camper op stap en zijn zeker meer dan 120 nachten per jaar weg.

In december 2011 is de camper weer opnieuw getaxeerd voor de verzekering en het getaxeerde bedrag viel ons niet tegen. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van de camper.

camper zijkant camper bovenkant