Burstner T620 ( uit 1991)

Deze camper hebben we gekocht in juni 2001.
In de winter hebben we de kussens opnieuw laten bekleden en hebben we de beige vloerbedekking vervangen voor blauwe tapijt tegels. Tevens hebben we een schotel antenne gekocht en deze gemonteerd. Ook vonden wij de travelcool niet prettig en hebben deze vervangen voor een dakluik met ventilator. In de loop van de tijd zijn er nog een paar dingen aangeschaft, zoals o.a. nieuwe verlichting binnen, gordijnen in de cabine, nieuwe stoelen, cruise-control, navigatiesysteem, nieuwe accu’s en een nieuwe zonneluifel. Ook zijn er enkele werkzaamheden uitgevoerd, zoals het
opnieuw kitten van de dakluiken en enkele ramen, nieuwe banden met stikstofvulling, distributieriem en spanrollen vernieuwd, nieuwe voorruit erin en tevens roest behandeld achter de voorruit, nieuwe radiator, de boiler laten repareren en uiteraard de gebruikelijke onderhoudsbeurten.

Een oudere camper kost geld en blijft geld kosten om hem goed te houden.

Op 13 mei 2006 hebben wij deze camper verkocht en wij hopen dat de nieuwe eigenaren er net zoveel plezier aan mogen beleven als dat wij hebben gehad in de afgelopen 5 jaar.